Top

روش استفاده از قابلمه و ظروف نچسب و بدون روغن

روش استفاده از قابلمه و ظروف نچسب و بدون روغن
 
  • قبل ازاولین استفاده ظرف را با روغن شسته و داخل آن را با کمی روغن چرب کنید.
     
  • در صورت خالی بودن قابلمه ها و ماهیتابه ها ، برای مدت زمان طولانی آنها را گرم نکنید

 

  • هرگاه درون ماهیتابه و قابلمه ها روغن سوخته (200 درجم سانتی گراد) باقی مانده است ، برای جلوگیری از خراب شدن ظرف درون آن آب سرد نریزید.
     
  • برای محافظت از قابلمه ها و ماهیتابه ها از به به کار بردن اشیا نوک تیز خودداری کنید. توصیه می شود از وسایل چوبی و پلاستیکی استفاده نمایید. هرچند افتادن خراش در عملکرد آنها تاثیری نمی گذارد.
     
  • برای تمیز کردن، استفاده ار آب گرم و مایع ظرفشویی و اسفنج نرم کافیست.
     
  • پس از شستن در ماشین ظرفشویی و قبل از استفاده بعدی از قابلمه ها یا تابه ها ، آن را با چند قطره روغن چرب کنید. در صورت تمیز کردن بدنه و کف قابلمه ، با اکسیده شدن آلومینیوم هیچ گونه ضرر و زیانی به قابلمه وارد نخواهد شد.
     
  • دسته های اجناس بدون هیچ محدودیتی می توانند در فر قرار گیرند. در موقع استفاده حتما از دستگیره استفاده نمایید.
     
  • قطعات پلاستیکی استفاده شده در اجناس می توانند تا دمای 160 درجه سانتی گراد را تحمل نمایند.
     
  • در صورت سر رفتن غذا در حال پخت لطفا در همان لحظه بدنه قابلمه را تمیز نمایید. در غیر اینصورت لکه های روی بدنه به سختی از بین خواهد رفت.